Rosendahl - Nanna Ditzel

Rosendahl - Nanna Ditzel Collectie
Filter 

Kleuren  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Accessoires in de Nanna Ditzel Design

Met de lancering van de Nanna Ditzel collectie presenteert Rosendahl een serie die grafische lijnen als visuele elementen van interieurontwerp naar voren brengt. In de loop van haar lange carrière als ontwerper heeft Nanna Ditzel gewerkt met een verscheidenheid aan objecten die ons in ons dagelijks leven omringen. Universeel en holistisch design staan altijd centraal in haar ontwerpen. Met haar ontwerpen wilde ze emoties oproepen en het dagelijks leven verrijken. Rosendahl's herontdekking en herinterpretatie van Ditzel's grafische vormgeving volgt precies deze intentie - om esthetisch aan te spreken en de interactie tijdens het gebruik van de producten in het dagelijks leven te bevorderen. De nieuwe producten staan voor de geboorte van het nieuwe Nanna Ditzel-universum van functioneel design. In nauwe samenwerking met de familie van de ontwerper komen nieuwe hoogwaardige producten, in de geest van Nanna Ditzel, tot leven.

Met de nieuwe interpretatie van het klassieke "Kryds &Tværs" (Crisscross) patroon van Nanna Ditzel, dat oorspronkelijk zijn succes vierde in de vorm van een behang, beleefde het zijn nieuwe geboorte als een moderne, functionele serie, bestaande uit producten voor de tafel en het huis - voor alle Ditzel fans en liefhebbers van goede stijl.

De Nanna Ditzel collectie neemt het klassieke "Kryds &Tværs" patroon op verschillende manieren en omvat materialen van porselein tot siliconen tot textiel. De serie bestaat uit een theedoek, pannenlappen, papieren servetten, placemats, onderzetters, onderzetters, onderzetters, onderzetters, voorraadpotten, cachepots, ontbijtborden en meer. Gewoon alles wat je nodig hebt voor, tijdens en na de maaltijd in de keuken en aan de eettafel.