Umbra - Shift Collectie

Collectie-banner - Umbra - Shift - banner


Umbra Shift is een uitbreiding van het Canadese bedrijf gevestigd in Toronto en is gebaseerd op gelijktijdige invloeden van de designgemeenschap. Met de nieuwe collectie gaat Umbra ook terug naar zijn roots: Umbra staat voor producten die tradities doorbreken met innovatieve ontwerpen, die al meer dan 30 jaar lang alledaagse voorwerpen opnieuw definiëren.

Umbra Shift: Herdefiniëren van alledaagse voorwerpen

Umbra werkte samen met een interessant team van ontwerpers voor de nieuwe collectie Umbra Shift, waaronder zowel gevestigde ontwerpers als nieuwkomers en In-House-designers. Sommigen van hen zijn Harry Allen, Hlynur Atlason, MSDS, Philippe Malouin, Albert Lee, Lukas Peet, Fugitive Glue of Paul Loebach. Ze ondersteunen allemaal Umbra's passie voor het heroverwegen en ontwikkelen van persoonlijke objecten die ze voor zichzelf willen hebben.

De Shift collectie bevat producten die verschillende standpunten uitdrukken vanwege de vrijheid die de ontwerpers van Umbra hebben tijdens het werk. De collectie Umbra Shift heeft bizarre werken, zoals de Hanger Chair van Philippe Malouin, een houten klapstoel met bijgeleverde kleerhanger om op te hangen, Harry Allen's Coiled Chair, een ergonomische kruk met een vezelgecoate trekkerstoel uit rotan of Paul Loebach's Cup Lamp, die de voordelen heeft of een normale lamp met pennenhouder, die ook is uitgerust met een geïntegreerde USB-hub.