• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Joseph joseph - Goeat

De GoEat collectie met lunchbox, GoEat, soepkom en bestekset van Joseph Joseph Joseph is een selectie van innovatieve producten die het gemakkelijk en handig maken om zelfgemaakt eten veilig te vervoeren en onderweg te eten.


Lunchboxen voor onderweg

De GoEat serie van Joseph Joseph Joseph is een selectie van innovatieve producten die het gemakkelijk en handig maken om zelfgemaakt voedsel veilig te vervoeren, op te slaan en op te warmen - ideaal voor onderweg.

Lekvrije lunchboxen

De GoEat boxen van Joseph Joseph Joseph houden verschillende gerechten en ingrediënten - dankzij de verschillende compartimenten van de boxen - veilig en gescheiden van elkaar. Een lekvrij siliconen deksel sluit de container af zodat vast en vloeibaar voedsel veilig vervoerd kan worden.

Voor verwarmen in de magnetron

Voor een snelle lunch op het werk of ergens anders kunnen de lunchboxen direct in de magnetron

Berg het op om ruimte te besparen

Na het eten kunnen de verschillende dozen in elkaar worden geschoven om ruimte te besparen. Perfect voor transport of opslag in de keuken.

Praktische lunchcontainers

De serie omvat een verscheidenheid aan containers. De lunchbox met drie vakken biedt ruimte voor je lunch en de saladebox met twee vakken en een aparte dressingbak houdt de salade knapperig en fris. De snackdoos met twee vakken is ideaal voor groentereepjes en dip om tussendoor te snacken en de soepdoos, ook met twee vakken, is perfect voor warme soep en brood om in te dippen.
De GoEat roestvrijstalen GoEat met mes, vork en lepel is een aanvulling op de dozen uit de Joseph Joseph Joseph-serie.