Ontwerp Plus 2013

Talrijke zakelijke klanten en ook particuliere bezoekers hebben elk jaar hetzelfde probleem: de afmetingen van de beurs in Frankfurt maken het moeilijk om nieuwigheden te ontdekken, vooral die van nieuwe of kleine fabrikanten. Om de mogelijkheid te bieden aan uitstekende, nieuw ontworpen producten te voldoen en deze aan de bezoekers van de beurs te presenteren, werd de designprijs Design Plus al in 1985. Jaar geleden in het leven geroepen. Deze onderscheiding beloont uitzonderlijk design en toont speciale nieuwigheden in een aparte expositie over de Ambiente.

Het Design Plus wordt beheerd door het "Initiative Form und Leben" (vorm- en live-initiatief) en de supporters zijn de Messe Frankfurt Exhibition GmbH, de Rat für Formgebung (Frankfurt design council) en de Duitse industrie en kamer van koophandel.

Exposanten zijn in staat om hun producten elk jaar weer te presenteren, waarbij ze met hun ontwerpen, die nog niet meer dan twee jaar geleden zijn gelanceerd, bijzondere designkwaliteit laten zien. Als het product wordt goedgekeurd door de jury van de ontwerpexpert, krijgt het het Design Plus-zegel.

Producten


Geen producten gevonden