• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Naar de producten

Het is zomer - tijd om de tuin in te gaan en te barbecueën! Wetende dat we maar weinig tijd hebben om op blote voeten buiten te zijn en een korte broek aan te trekken, proberen we zoveel mogelijk zon te krijgen: een BBQ is een vaste gast op ons terras. Elke ochtend kijken we uit naar de volgende sociale avond met vlees, salade en stokbrood. Elke hoek ruikt naar gloeiende hete kolen en kruidig gegrild voedsel. Een vakantiegevoel midden in het dagelijkse leven.....

Grills en passende grilltoebehoren voor gezellige zomeravonden

Er gaat nauwelijks een week voorbij zonder dat de BBQ wordt uitgebracht - ook al is het gewoon voor een snelle Bratwurst na het werk. Wij hebben enkele van de laatste trends in grills voor u: originele grills van hoge kwaliteit die bestand zijn tegen de stress en spanningen van een wekelijkse BBQ en die van u een meestergrill maken. Er zijn geen grenzen: klassieke ketelroosters, massieve grills of mobiele vouwroosters voor onderweg - ons assortiment heeft alles. Premium kwaliteit is gegarandeerd.

Barbecueën is twee keer zo leuk met het juiste keukengerei. Daarom presenteren wij u de juiste originele accessoires: tang, spiesjes, aanstekers, aanstekers, schoonmaakgereedschap en nog veel meer. En voor wie graag een beetje Bratwurst op een open vuur wil, hebben we zelfs een 60 cm luxe grilltang! U zult verrast zijn wat de wereld van design kan produceren. Maak het door het BBQ seizoen goed door!

Alle bijdrages van deze categorie Themawereld

Productcategorieën