• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Leander - Classic


De Leander productlijn Classic productlijn wordt gekenmerkt door afgeronde hoeken en elegante rondingen die de meubelen een bijna sculpturale uitdrukking geven. Het Leander Classic babybedje biedt een knus nestje dat het kind veilig omsluit, maar tegelijkertijd voldoende bewegingsvrijheid biedt. De commode en de kledingkast nemen deze aantrekkelijke vormen over en bieden royale opbergruimte.

Een goede nachtrust is belangrijk voor een gezonde groei en ontwikkeling. Het Leander Classic bed is ontwikkeld om uw kind te begeleiden van baby- tot juniorleeftijd. Begin met de hoge hoofd- en voeteneinden en de hoogste stand van de bedbodem. Zodra uw kind leert staan, kunt u de bodem verlagen. Wanneer hij of zij zelfstandig in en uit het bed kan klimmen, kunt u eerst de ene en later de andere kant van de spijlen verwijderen. Als de spijlen niet meer nodig zijn, verwijder je ze samen met de hoge hoofd- en voeteneinden. Zo heb je een normaal bed met de afmetingen 70 x 120 cm. Zodra uw kind het babybed ontgroeid is, kunt u het met enkele verlengingen ombouwen tot een chique juniorbed.

De meubels worden gekenmerkt door een klassiek en tijdloos design in een zachte vormentaal. Ze kunnen worden ontworpen met ons organisch textiel in verschillende kleuren. Om de kinderkamer een persoonlijk tintje te geven, kunt u een bijpassende muur schilderen of uw favoriete behang gebruiken.