SML - Lamp serieDe SLM lampenserie kenmerkt zich door een minimalistisch design.

Daarbij biedt het veelzijdige gebruiksmogelijkheden, aangezien de serie is ontworpen als een soort modulair systeem: Er zijn verschillende soorten licht beschikbaar, evenals verschillende maten of glaskleuren voor de bovenkant en de basis voor verschillende soorten licht. Alle modellen kunnen bovendien worden uitgerust met verschillende krachtige halogeenlampen.

SML halogeenlampen kunnen eenvoudigweg glanzen met zacht en verspreid, intens en gefocust of meer schaduwrijk met decoratief licht. Zo kunnen bijvoorbeeld representatieve kantoren of woningen worden verlicht met één lichtsysteem zonder afstand te doen van verschillende lichttypes en -kwaliteiten.

De lichtbronfamilie T5 staat voor de SML-lijn: zeer gereduceerd in zijn constructie, minimaal in zijn afmetingen, dus maximaal in het lichtresultaat. Alle modellen kunnen worden uitgerust met verschillende afdekkingen aan beide zijden, afhankelijk van uw lichteisen.

De lampen van de familie kunnen hun licht naar boven of beneden verspreiden - zowel zacht als intens en licht gericht of verborgen met decoratief licht. Beide modellen zijn uitgerust met tweevoudig 54 Watt. Ze zijn verkrijgbaar in een oplage van 1.20 meter.

Het T5 programma is geschikt waar kleur-real en intens licht gewenst is: bijvoorbeeld in winkels, keukens en badkamers. Het is bovendien perfect geschikt voor kantoren, trappen en hallen vanwege de hoge lichtspreiding.