• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Röshults - Buitenkeuken

Röshults - Buitenkeukencollectie - banner 3840 x 1440
Filter 

Kleuren  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Professionele keuken voor buitengebruik

Sommigen houden van een eenvoudige houtskoolgrill, twee banken en een tafel, maar ook papieren borden, plastic bestek en de verplichte worst met aardappelsalade voor een geslaagde barbecue, maar voor Röshults is het niet bevredigend genoeg. Met de Outdoor Kitchen Collection brengt Röshults de kunst van het professioneel koken in de tuin. Het idee en het ontwerp van de collectie zijn afkomstig van het Zweedse ontwerpersduo Ridderstråle & Broberg.

Met de Kitchen Collection worden alle keukengerei dat u nodig heeft voor, tijdens en na het grillen eenvoudigweg in de tuin verplaatst. Voor het grillen staat men in de keuken en bereidt men het vlees, groenten en salades. De Outdoor Kitchen Collection brengt de spoelbak om het voedsel te wassen en een plank om het op uw terras te snijden. Dressoirs, trolleys en laden bieden extra opbergruimte voor specerijen, serviesgoed, glazen en het voedsel dat op de grill zou moeten worden bereid.

U heeft een grill nodig om te grillen. De BBQ is daarom de basis van de Outdoor Kitchen Collection. De grill is verkrijgbaar in een gasversie en een versie voor houtskool. Verschillende maten passen op elk terras en er is ook een kleine barbecue voor de tafel beschikbaar en ook de kachel wordt naar buiten gebracht. De Garden Cooker is een flexibel gasfornuis voor buitengebruik. Na het grillen kunnen de gerechten direct op het terras worden gedaan en het vervelende dragen van buiten naar binnen van de gerechten, of het papieren bord, en het plastic bestek hebben eindelijk een einde.

Alle onderdelen van de collectie zijn combineerbaar om te voldoen aan individuele behoeften en ruimtecondities. Iets heel slims is het keukeneiland van Röshults. Het keukenblok heeft vijf door de gebruiker te selecteren modules die in elke gewenste volgorde in de kitchenette kunnen worden ingezet. Elke grill en kachel, evenals de spoelbak en het dienblad zijn verkrijgbaar als module. Zo ontstaat er een individueel ontworpen buitenkeukentje, precies zoals u het nodig heeft.