• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Parasols

Zodra de eerste warme zonnestralen iedereen aantrekken om naar buiten te gaan in de open lucht, is het vinden van de perfecte bescherming tegen de zon in ieders hoofd. Het moet beschikbaar zijn in de tuin, op het terras of op het balkon. Misschien plant u een vakantie aan het strand en moet u schaduw vinden voor uzelf en het hele gezin? Neem een kijkje in ons productassortiment en laat u verrassen hoe chic goede bescherming kan zijn. U kunt zelfs kiezen voor een designparasol. Ze staan voor hoge kwaliteit, zien er elegant uit en voegen een vleugje zomerse exclusiviteit toe aan uw terras, balkon of tuin.

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Parasols: Goed beschermd voor zomerplezier

Als u comfortabel wilt relaxen op een ligstoelof droomt in een van onze design tuinstoelen, dan heeft u een bijpassend zonnescherm nodig. Een designparasol rondt uw zomeruitrusting perfect af en is de ideale bescherming tegen de zonnestralen van de zon. Kies een parasol voor het terras of een andere passende bescherming tegen de zon, afhankelijk van uw behoeften. Misschien is zelfs een houten zonnescherm het juiste; het heeft een bijzonder elegante uitstraling en voelt comfortabel aan. Voor een harmonieuze totaalindruk heeft u wellicht ook de juiste parasolhouder nodig. De grote fabrikanten zoals Terra Nation,Jan Kurtz en Weishäupl zijn gespecialiseerd in het aanbieden van parasols en bijpassende stands die u individueel en volgens uw wensen kunt combineren.

Essentiële accessoire voor het strand

Als de volgende vakantie naar het zuiden gaat, moet u goed beschermd zijn tegen de hete zon. Natuurlijk bieden onze zonneschermen ook bij sterke blootstelling aan de zon een krachtige bescherming. Neem een kijkje in ons assortiment en kies vervolgens een strandparaplu die het beste bij u past. Misschien denkt u aan een goed uitziende interessante blikvanger, of een discreet model? Misschien moet de kap bijzonder groot zijn en ruimte bieden voor het hele gezin, of misschien moet het een compacter model zijn? Wat uw wensen ook zijn, het is natuurlijk aan u. In onze winkel vindt u zeker de parasols die geschikt zijn voor u en uw volgende vakantie.

Parasols in de Interior Design Shop - Een overzicht van uw voordelen