Iconic Award - Interieurinnovatie 2017

De Iconic Awards: Interieurinnovatie heeft zich tot taak gesteld om architecten en productontwerpers te verbinden met de wereld van het interieurontwerp. De prijs, opgericht door de Duitse Design Council, richt zich op innovatief design en is daarmee een relevante onderscheiding voor de industrie en de markt.

De jury van de Iconic Awards: Interieurinnovatie 2017 bestond uit Barbara Friedrich, publicist uit Hamburg, Giulio Ridolfo, ontwerper uit Udine, Gerhard Wolf, directeur van Funktion Möbel und Galerie, Sebastian Wrong, ontwerper uit Londen en Andrej Kupetz, CEO van de Duitse Design Council. Reeds in november 2016 heeft de internationale jury van deskundigen een recordaantal inzendingen beoordeeld die nog nooit eerder waren bereikt.

Van de meer dan 400 producten ontvingen er 30 de felbegeerde "Best of Best" award. 49 producten ontvingen de "Winner"-award en in totaal werden 99 producten opgenomen in de internationale selectie "Selectie".

"De winnaars van de Iconic Awards: Interieurinnovatie 2017 staat voor innovatieve topprestaties uit alle productgebieden van de industrie", legt Kupetz uit. "We zijn blij dat we met actieve communicatie en het grote internationale bereik van dit platform kunnen bijdragen aan de duurzame positionering van deze producten in de markt.

De uitreiking van de Iconic Awards 2017: Interieurinnovatie vond plaats op 15. Januari 2017 in de Kölnischer Kunstverein. Van 16. Tot en met 22. Januari 2017 werden in het Kunstmuseum van 1 tot en met 2 januari 2017 op de imm cologne 2017 producten tentoongesteld die met de "Best of Best" award werden bekroond. Daarnaast worden alle bekroonde producten gedrukt in het Engelstalige Iconic Magazine.

Meer informatie over Iconic Award - Interieurinnovatie 2017

Producten


Geen producten gevonden