• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Bodum - E-Bodum®E-Bodum® is de elektrische apparatenverzameling van Bodum. E-Bodum is het enige "dat met een kabel komt". De producten uit deze collectie zijn intelligent, betaalbaar en kleurrijk.

Binnen de E-Bodum collectie keukenapparatuur zoals waterkokers, blenders en handmixers, broodroosters, een sappers en een koffiemolen verschijnen. Alle apparaten hebben gemeen dat ze werken met elektriciteit en dat ze verkrijgbaar zijn in een breed kleurengamma.

Ondanks de elektrische werking van de E-Bodum apparaten zijn ze niet in tegenspraak met duurzaam handelen. Het motto van E-Bodum luidt: "We hebben geen complex keukenapparaat nodig, maar een intelligenter apparaat. De machines zijn klein en geconcentreerd op één taak in vergelijking met andere volumineuze keukenapparatuur, dit betekent dat de E-Bodum keukenmachines hun taak met bravoure vervullen.

De waterkokers bijvoorbeeld, verschijnen in drie verschillende afmetingen. Dit maakt het doseren gemakkelijker en zorgt ervoor dat het water met een zo laag mogelijk energieverbruik kookt - alleen zolang u de hoeveelheid water gebruikt die u echt nodig heeft.

En als de koffie bijvoorbeeld wordt gebrouwen met de waterkoker en een koffiezetapparaat van Bodum, is het gebruik van een koffiezetapparaat dat vaak bij elk kopje afval produceert in de vorm van een metalen capsule of een kompres niet langer relevant.