Zwiesel 1872 - Hommage

De Hommage Drinking Glass Series van Zwiesel 1872 bestaat uit whiskyglazen, longdrinkglazen, wijnglazen voor rode en witte wijn. De glazen behoren tot de Hommage Serie en overtuigen met hun herinterpretatie van de klassieke snit met moderne finesse.


Een eerbetoon aan de cultuur van de balies

De exclusieve kristalglascollectie is een eerbetoon aan de klassieke barcultuur en combineert esthetiek en plezier op een unieke manier. Charles Schumann, die door zijn ervaring wereldwijd een vormende invloed had op de barcultuur, begeleidt de ontwikkeling van de exclusieve premium Hommage Series van Zwiesel 1872 jarenlang intensief.

Formeel ingetogen en tijdloos elegant, presenteert de serie zijn basisvorm met zacht getekende stelen en zachte radii. Drie soorten onderscheidende, gedifferentieerde snitten zorgen voor een onderscheidend spel met licht en kleur. Hommage Comète herinterpreteert de klassieke snit met moderne finesse..... In combinatie met goudkleurige whisky's of klassieke cocktails zoals martini's, verbinden de glazen en dranken zich met elkaar, waardoor een bijzondere optische ervaring ontstaat.