Zwiesel 1872 - Air Sense

Air Sense Drinking Glass Series van Zwiesel 1872. Hoogwaardig, mondgeblazen glas in perfectie ontmoet helder Scandinavisch design: het Zweedse designduo Bernadotte & Kylberg en Zwiesel 1872 hebben de exclusieve conceptreeks Air Sense ontwikkeld, die geen concurrent heeft.


Glas in perfectie

Helder Scandinavisch design ontmoet glas in perfectie: het Zweedse designduo Bernadotte &Kylberg en Zwiesel 1872 hebben de exclusieve conceptreeks Air Sense ontwikkeld, die geen concurrent heeft.

De serie omvat rode wijn en witte wijnglazen voor Bordeaux, Pinot Noir, Riesling en Chardonnay, evenals een glas voor dessertwijn. Een waterglas, een allround glas, een glas whisky, een champagneglas en een champagneglas behoren tot de serie. De edele glazen worden aangevuld met twee decanteerders.

Mondgeblazen kristalglas

In de vorm van het glas wordt de ziel van de wijn weerspiegeld. Niet in de laatste plaats zijn mondgeblazen kristallen glazen daarom voor veel wijnliefhebbers een synoniem voor ware kennerskennis. De edele glazen van de Zwiesel1872 serie drukken perfect genot uit. Op deze manier bieden individuele collecties het perfecte glas voor elke gelegenheid. De Zwiesel 1872 glas serie biedt de perfecte setting voor de beste wijnen ter wereld.