Zwiesel 1872

Eten en drinken behoren tot de meest elementaire menselijke behoeften. Met de merken Zwiesel 1872, Schott Zwiesel en Jenaer Glas bestrijkt Zwiesel Kristallglas het volledige spectrum van eet- en wooncultuur en maakt het de creatie van zeer persoonlijke

Filter 

Categorie  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Ontdek alle collecties en series van Zwiesel 1872

Eten en drinken behoren tot de meest elementaire menselijke behoeften. Met de merken Zwiesel 1872, Schott Zwiesel en Jenaer Glas bestrijkt Zwiesel Kristallglas het volledige spectrum van eet- en wooncultuur en maakt het de creatie van een zeer persoonlijke omgeving mogelijk.

De gevarieerde portfolio van eersteklas producten van het bedrijf voldoet aan de hoge eisen van professionele gebruikers en particuliere huishoudens. Drie merken transformeren kale benodigdheden in zeldzame voorzieningen.

De ziel van een wijn wordt onthuld door het glas dat hem vasthoudt. Dit is een van de redenen waarom mondgeblazen kristallen glazen voor veel wijnliefhebbers synoniem staan voor ware connaisseurship. De verfijnde glazen in de ZWIESEL 1872 GOURMET COLLECTION zijn de perfecte uitdrukking van deze hoge normen en de passie voor de mooiste dingen. De individuele assortimenten bevatten glazen die de zintuigen strelen, door middel van tijdloze vormen die zelfs de meest delicate kleur en textuur, het aroma en de smaak van de wijn benadrukken. De ZWIESEL 1872 GOURMET COLLECTION is de perfecte showcase voor de beste wijnen ter wereld.

De omgeving weerspiegelt de persoonlijkheid van de individuen die in hen wonen. Het vermogen om onze leefruimte te personaliseren is daarom van het grootste belang. De ZWIESEL 1872 LIVING COLLECTION biedt met zijn transparante accessoires pure elegantie en tijdloze schoonheid. De LIVING COLLECTION, gekenmerkt door zuivere, essentiële vormen, zorgt voor rust en ontspanning. Het biedt een stijlvolle showcase voor de levendige eenvoud van het leven.

Website van Zwiesel 1872


De belangrijkste ontwerpers