Zuzunaga - Squaring of the Circle Collection

Zuzunaga - Squaring of the Circle Collection - 16:6


Squaring of the Circle begon als een samenwerking tussen Cristian Zuzunaga en het Deense designhuis Kvadrat en is nu een van de meest herkenbare collecties van Zuzunaga. De serie bestond oorspronkelijk uit drie pixel printontwerpen, Spirit, Soul en Fire, die nu zijn uitgebreid met drie nieuwe varianten - Mercurius, Venus en Luna.

De kussens, gemaakt van Trevira CS en wasbaar op 40C, vallen ook op door hun aandacht voor detail. Zo lopen de kleuren soepel over de naden van de kussens, zodat het ritme van het patroon niet wordt verstoord. Squaring van de Circle kussens zijn er in individuele, levendige en unieke combinaties van kleuren, variërend van helder en energiek groen en geel tot zacht en zacht paars en roze, ook in zwart-witte tinten.

De collectie ontleent haar naam aan de uitdrukking 'Squaring the circle', dat wil zeggen iets doen wat schijnbaar onmogelijk is - zoals het maken van massaproducten. Maar met een ±5m herhalingspatroon op de pixelprint van de kussens, en willekeurige snit en stiksels van de kussenvlakken, is elk kussen uniek.

Het handelsmerk Zuzunaga pixelprint is een direct verlengstuk van de fascinatie van het bedrijf voor architectuur, digitale technologie en hoe deze ontwerpen deel gaan uitmaken van ons thuisleven. Het kleurrijke karakter van de collectie weerspiegelt Zuzunaga's missie om positieve emoties en sensaties uit te lokken door kleur te introduceren in het dagelijks leven.