wodtke

De fabrikant wodtke richt zich op het element vuur zijn werk en creëert producten voor een innovatief leven met vuur en om warmte binnenshuis te creëren.De fabrikant wodtke richt zich op het element vuur zijn werk en creëert producten voor een innovatief leven met vuur en om warmte binnenshuis te creëren. Volgens de hoofdgedachte "Leven met vuur - vuur is leven" biedt wodtke toekomstgerichte producten die indruk maken door hun vorm en functie en die optimaal bij het dagelijks leven passen. Daarmee voldoet wodtke aan de hoogste kwaliteitsnormen en toont het alleskunsten op het gebied van het werken met het vlammende element.

Vuur heeft altijd mensen verenigd en heeft daarmee altijd een belangrijke rol gespeeld in het gewone leven. Met het doel om deze oorspronkelijke functie van vuur op te nemen in de huidige levende gewoonten, biedt wodtke een breed productassortiment dat de perfecte oplossing biedt voor elk huis of elke wens van de klant.

Met de wodtke living designobjecten heeft wodtke een selectie van producten, waaronder de gebieden "wodtke Outdoor Living" en designobjecten voor bio-ethanol brandstof. Wodtke Outdoor Living imponeert met haarden die gecreëerd zijn door te focussen op het essentiële. Staal is het belangrijkste materiaal dat wordt gebruikt: producten worden gekenmerkt door uniciteit en een lange levensduur. Onder invloed van de vier elementen heeft elk wodkte Outdoor Living product een uniek karakter ontwikkeld - vooral de archaïsche vuursculpturen. Ondanks het robuuste en oorspronkelijke uiterlijk van de objecten heeft het designaspect van wodtke altijd de hoogste prioriteit.

Naast outdoor producten biedt wodtke ook tal van indoor producten aan. Het gebruik van bio-ethanol staat centraal, omdat het duurzaam is en CO2-neutraal verbrandt, zodat het het milieu niet vervuilt.

Website van wodtke