Wenskaarten

Gerelateerde categorieën: Wenskaarten

Verjaardagen, bruiloften, verjaardagen, geboorten, Moederdag, Vaderdag of communie - het jaar is vol gelegenheden om familie en vrienden goede wensen te geven. Via de post of persoonlijk - met wenskaarten laten we onze dierbaren zien dat we aan hen denken. Geef uw woorden een passend kader met originele wenskaarten van Connox. Zorg ervoor dat de wenskaart zichtbaar blijft op de koelkast of wordt bewaard in een opbergdoos met speciale schatten in plaats van te worden vergeten of in de prullenbak te worden gegooid.

Hier moet je op letten bij de aanschafKarte presenteert drie fantasievolle ontwerpen op fijn 300 g papier met de Shaking Through wenskaarten

Designer Groetenkaarten - Groeten voor verjaardagen, bruiloften of verjaardagen

Vind uw eigen persoonlijke stijl - en die van de ontvanger. Onze wenskaarten zijn verkrijgbaar in vele verschillende varianten. De fabrikant staat bekend om zijn eenvoudige, esthetische stijl. Hun kaarten doen denken aan retro-ontwerpen uit het tijdperk van de Mid Century Modern. Bijna elke wenskaart kan gebruikt worden als verjaardagskaart, huwelijkskaart of voor een groet tussendoor met een subtiel "Gefeliciteerd" of zonder schrijven. Elke kaart uit de New York Studio is gemaakt van crèmewit FSC®-gecertificeerd natuurpapier en heeft een zijdeachtig oppervlak. Een beeld zegt meer dan duizend woorden met Vitra. Een kleurrijk motief siert de verder eenvoudige witte kaart en verwijst naar de gelegenheid van de wenskaart.

Moderne wenskaarten: Het draait allemaal om grafisch ontwerp en typografie

Grafische afbeeldingen zijn stijlvol en letters zijn absoluut trendy. De fabrikant Karte maakt kaarten die de beknoptheid van hun naam waarmaken: de kaarten worden gedomineerd door felle kleuren, contrasten en eenvoudige vormen. Snug.studio, siebensachen en Design Letters werken met het alfabet, terwijl Holstee hun kaarten ook in A6-formaat publiceert - voor degenen die iets meer willen zeggen dan de pagina's toelaten. De typotrend maakt het mogelijk om verjaardagskaarten te personaliseren. U kunt een verjaardagskaart kiezen met de eerste letter van de naam van de geadresseerde. En wie de voorkeur geeft aan meer kleuren, vindt op de multifunctionele kaarten van Marimekko bekende motieven, zoals het Unikko-patroon. Hun bloemmotieven behoren tot de mooiste.

Wenskaarten in de Design Shop - een overzicht van uw voordelen

Alle wenskaarten zijn opvouwbaar en worden geleverd met een enveloppe, zodat u ze gemakkelijk kunt versturen. Wilt u wenskaarten online bestellen? Laat ons u binnen enkele werkdagen de verjaardags- of wenskaart van uw keuze toesturen!