Vitra - Witte Collectie

Vitra - Witte Collectie


Design iconen in witte nuances

Nadat Vitra in 2015 met de gelimiteerde Black Collection in 2015 een aantal van uw populairste objecten volledig in het zwart bedekte, richt de Zwitserse fabrikant zich nu op de heldere kant en maakt de Yin en Yang perfect. De beperkte White Collection richt zich ook op designklassiekers en eigentijdse stoelen en tafels voor gebruik binnen en buiten.

Ivoor, &roomwit

Hoogtepunten van de collectie zijn onder andere stoelen en tafels uit de HAL-collectie van Jasper Morrison. De HAL-buis in de stapelbare stoeluitvoering, fauteuil en de vierkante haltafel zijn meubelen met een strakke, eigentijdse uitstraling.

Ook de Tom Vac Chair van Ron Arad maakt deel uit van de collectie. Terwijl de meubels meestal een verchroomd vierpootsframe van stalen buizen hebben, zijn de poten in de Witte Collectie gemaakt van gepoedercoat staal in ivoor. De zitting of het tafelblad is, zonder twijfel: wit. De Vegetal Chair in crème en de Metal Side Table in het wit van Ronan &Erwan Bouroullec maken ook deel uit van de White Collection.

Lichte plekken in de tuin ´woonkamer &

De White collectie meubels creëren een gevoel van helderheid en lichtheid en zijn een toevluchtsoord dankzij de gepoedercoate frames in zowel binnen als buiten variant.