Vifa

Vifa is een fabrikant van draadloze en draagbare luidsprekers van hoge kwaliteit met exclusief Scandinavisch design. De lancering van Vifa als nieuw audiomerk bouwt voort op een trots erfgoed.Vifa is een fabrikant van draadloze en draagbare luidsprekers van hoge kwaliteit met exclusief Scandinavisch design. Het bedrijf werd opgericht in Denemarken in het begin van de jaren 1930 en heeft zich snel gevestigd als voorkeursleverancier voor erkende, luxe audiomerken. Vandaag de dag is Vifa een onafhankelijk audiomerk, ontwikkeld en ontworpen in Denemarken.

Decennia van verfijnd vakmanschap met luidsprekertechnologie is verweven in Scandinavisch design als onderdeel van Vifa's wereldwijde lancering als nieuw audiomerk. Kopenhagen is de eerste in een serie draadloze luidsprekers die de komende jaren op de markt komt, ontworpen voor iedereen die waarde hecht aan exclusief design en authentiek geluid.

De lancering van Vifa als nieuw audiomerk bouwt voort op een trots erfgoed. Na de start in Denemarken in de jaren dertig van de vorige eeuw werd Vifa al snel de voorkeursleverancier van luidsprekerunits voor meerdere internationaal erkende luxe audiomerken en heeft deze positie ook deze eeuw lang behouden. Kopenhagen is dus een samensmelting van tientallen jaren technische knowhow en vakmanschap en een esthetische benadering met wortels in de Scandinavische designtraditie. Respect voor materialen, details en muziek zijn de kern van het ontwerp van Kopenhagen.

Website van Vifa