Vagnbys

Vagnbys staat voor innovatief design in Scandinavische heldere vormentaal. Het experimentele moderne design voor de keuken combineert hoogwaardige materialen met een hoge functionaliteit. Klassieke moderne accessoires voor fijnproevers.Vagnbys Design & Living volgt de Scandinavische designtraditie en legt de nadruk op eenvoud en functionaliteit. Met een minimalistische esthetiek combineert de industrieel ontwerper Marcus Vagnby functies en materialen tot mooi vormgegeven en functionele designproducten voor de keuken en de bar.

Stevig geconstrueerde objecten, mooi van vorm en effectief voor zijn doel. Voeg daar ideeën aan toe die verder gaan dan vorm en functie, en er ontstaat een goed ontwerp.

Vagnbys staat voor innovatief design in Scandinavische heldere vormentaal. Het is experimenteel modern design in het gebruik van materialen en is vaak geïnspireerd op echte noodzaak. De Vagnbys producten zijn gemaakt voor de moderne en stijlbewuste consument. Klassieke accessoires met een twist voor thuis of om cadeau te geven.

Website van Vagnbys