Twister Lighting

Twister Lighting biedt lampen op basis van het 2-in-1 principe. Praktische verlichting die ook aan oppervlakken wordt bevestigd. Gewoon een haakje opzetten, draaien en uw nieuwe plafondverlichting is al geplaatst. Ongebruikelijk design met functionaliteit.Geef uw licht een twist!

Twister Lighting werd ontwikkeld door Ute Müller en dr. Dirk Stieger uit de noodzaak om een lamp te produceren die niet meer op een ingewikkelde manier in de muur geschroefd hoefde te worden. Hun doel was om een lamp te ontwerpen die in een oogwenk geïnstalleerd kon worden en er nog steeds goed uitziet.

Twister Lighting ontwikkelde het gepatenteerde 2-in-1 lampprincipe, waarbij de lamp en de bevestiging in één product worden geplaatst.
Om de lamp te bevestigen heeft u alleen een haakje nodig in plaats van de gebruikelijke verschillende bevestigingsmaterialen. Zet de haak op de muur, sluit de lamp aan en draai hem tot hij stevig aan de muur hangt. Dit betekent dat u de lamp eenvoudig en snel kunt installeren en verwijderen.

Het ontwerp van de lamp is eenvoudig, onostentatief en tijdloos of opvallend en brutaal, afhankelijk van uw smaak. De lamp past zich aan elk interieur aan en zorgt altijd voor plezier. Net als het motto: Geef je licht een twist!

Website van Twister Lighting


 

De eerste lamp zonder schroeven

2 in 1: de Twister lampen zijn een basis en bevestiging in één. Praktische verlichting die in een paar eenvoudige stappen en zonder schroeven kan worden vastgezet.