Trimm Copenhagen

Trimm Copenhagen is een Deens design bedrijf, dat lifestyle producten en meubels produceert voor mensen met een hoge vraag naar kwaliteit, comfort, flexibiliteit en design. Lounge meubilair en textiel accessoires voor binnen en buiten het huis.Trimm Copenhagen is een Deens design bedrijf, dat lifestyle producten en meubels produceert voor mensen met een hoge vraag naar kwaliteit, comfort, flexibiliteit en design. Lounge meubels en textiel accessoires voor binnen en speciaal voor buiten.

Het bedrijf is opgericht door de canvasproducent Tim Nielsen en de ontwerper Rikke Gjørlund in 2010. Jaar. De maritieme oorsprong van het bedrijf wordt erkend in de ontwerpen van de afzonderlijke producten. De gebruikte materialen, zoals Sunbrella Plus® zijn waterafstotend en UV-bestendig, zodat de zitzakken en loungemeubels het hele jaar buiten kunnen blijven staan.

"We creëren ruimte voor pauzes in het dagelijks leven.
En we dagen uit hoe mensen met elkaar omgaan en tijd samen doorbrengen in een informele setting, waarbij we ons richten op het creëren van een loungesfeer - binnen en buiten".
Trimm Kopenhagen

De ontwerpfilosofie van Trimm is "less is more". De meubels met sculpturale charme overtuigen zonder onnodige details, maar passen in de praktijk. De speciale vulling van hoogwaardige EPS-korrels en praktische draagriemen zijn de reden waarom het meubilair zonder veel moeite van de ene plaats naar de andere kan worden verplaatst. Een isolatie van het meubilair houdt de gebruiker warm en biedt een zeer individueel comfort.

De loungemeubels van Trimm Copenhagen richten zich op kwaliteit en comfort en nodigen het hele jaar door uit om een paar uur samen - binnen of buiten het huis - door te brengen.

Alle producten worden in Europa geproduceerd. De directe nabijheid van de werkruimte van het bedrijf maakt het mogelijk om een hoge kwaliteit en korte leverings- en productietermijnen te garanderen.

Website van Trimm Copenhagen