Tolix - Kindermeubilair

Tolix - kindermeubilair collectie banner 4 x 3

Designer Kindermeubilair gemaakt van plaatstaal

De kindermeubelserie van de Franse fabrikant Tolix kenmerkt zich door een helder design en robuust materiaal. De Mouette fauteuil (Franse meeuw) werd in de jaren '30 ontworpen door Xavier Pauchard. Het is een kindvriendelijke toevoeging aan de iconische A56 stoel Tolix. De bijpassende Rhino kindertafel, krokodillenbank en Tortue (franz. Turtle) borst komt ook van het ontwerpduo Normal Studio.

Praktisch en robuust

Naast de grappige dierennamen zijn de Tolix-meubelen ook gemaakt van hun basismateriaal, staalplaat. Dit maakt ze bijzonder robuust en onderhoudsarm. Ook voedsel- of inktvlekken zijn geen probleem, omdat de Tolix-kindertafel eenvoudig met water kan worden schoongemaakt.

De tafel, bank en stoel vormen samen een praktische zithoek waar kinderen kunnen spelen, eten of knutselen. Na de spelletjes is de schildpaddenkist ideaal om al het belangrijke speelgoed op te bergen en zo de orde te bewaren. Een praktisch detail zijn de verborgen wielen, die het gemakkelijk maken om een zwaar gevulde borst te verplaatsen.

Alle meubels uit de serie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen zich perfect aan elke kinderkamer aan.