Tivoli Audio - ART van Tivoli Audio

Tivoli Audio - ART van Tivoli Audio


Moderne luidsprekers met stof

ART by Tivoli Audio is een serie luidsprekers die een tijdloze en elegante draadloze audio-oplossing voor uw huis vertegenwoordigen met de nieuwste technologie en een klassiek mooi design. De luidsprekers hebben een houten frame en stoffen bekleding van de Deense textielfabrikant Gabriel en weerspiegelen het vakmanschap van de Tivoli Audio collecties. De draadloze luidsprekers bieden verschillende manieren om muziek af te spelen in uw eigen vier muren. Of het nu gaat om een enkele luidspreker in de keuken, een stereo-installatie in de eetkamer of een hifi-installatie met evenveel luidsprekers in de hele woonkamer, met ART van Tivoli Audio wordt aan alle wensen voldaan.

Draadloze luidspreker

De serie omvat de kubusluidspreker, die indruk maakt door zijn compacte vorm, en de Orb-luidspreker, die zorgt voor een uitstekend geluid, zowel staand als hangend. De luidsprekers kunnen naar behoefte worden gecombineerd tot stereo-installaties en multi room-systemen. De luidsprekers en de muziek zijn eenvoudig en eenvoudig te bedienen via uw smartphone met de Tivoli App.
Door de samenwerking met de Deense textielfabrikant Gabriel kiest Tivoli Audio voor milieuvriendelijke materialen en creëert een nieuwe generatie verbeterde en verbeterde luidsprekers. De combinatie van hoogwaardige materialen en de nieuwste technologie maakt de ART-serie tot een klassieker die niet achterhaald zal zijn.

Met de ConX Wireless Transmitter & Receiver kunnen andere apparaten via Tivoli Audio worden aangesloten op de ART luidsprekers. ConX maakt elk audioproduct klaar voor Wi-Fi en communiceert met de ART luidsprekerserie van Tivoli Audio.