• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Voorjaarstafel

De perfecte tafel voor roomthee met scones en jam

Naar de producten

Een voorjaarsbrunch is een mooie gelegenheid om samen te komen met familie of vrienden. Het is tijd voor zachte gekookte eieren met soldaten, voor grote potten thee en voor scones met clotted cream en jam. Welkom in het voorjaar met een frisse nieuwe tafeldecoratie die trots in het midden van de tafel wordt geplaatst. De lente is begonnen en de Duitse blogger Heimatbaum inspireert ons met prachtige tafeldecoratie ideeën.

De Ideeën van de de Lijstdecoratie van de lente

Scrollend door het instagram van Pepper Schmidt is er een duidelijke golf van rust. Op haar blog Heimatbaum, wat "thuisboom" betekent, deelt ze een blik in haar huis met haar nu meer dan twintigduizend volgers. Natuurlijke kleuren zoals wit, grijs en beige mengen zich met af en toe een tint zwart. Natuurlijke materialen zoals hout en linnen vertegenwoordigen een verbinding met de natuur. Deze verfrissende stijl is ook de perfecte paastafeldecoratie.

Winkelen in de Look

Nu is het uw beurt. Hier vindt u de favoriete stukken van Heimatbaum gemengd met enkele van onze eigen inspiratie voor een frisse nieuwe look voor uw eettafel.

Foto tegoed: Pepper Schmidt.

Alle bijdrages van deze categorie Themawereld

Productcategorieën


Bijbehorende merken