Take2 Design

De geschiedenis van Take2 Design begint in 1995. Het bedrijf produceert innovatieve productideeën in een eigen denktank met interne en externe ontwerpers en brengt ze op de markt.De geschiedenis van Take2 Design begint in 1995, toen Markus Roling en Volker Zitzman de Roling + Zitzman GbR oprichtten als distributiebedrijf voor meubels en accessoires.

Ook het planningsbureau voor de ontwikkeling van meubels en accessoires werd in 1998 opgericht en een jaar later, in 1999, werd de legendarische "Eggshell-breaking and-perforating-device" Clack opgericht.

In 2003 werd de distributeur omgevormd tot de commanditaire vennootschap Take2 Designagentur GmbH &Co.KG, geleid door Markus Roling en Volker Zitzmann. In 2008 is Markus Roling doorgegaan met het leiden van Take2 als enige eigenaar en directeur.

Bij het realiseren van ideeën en het ontwikkelen van producten streeft Take2 Design ernaar: "Plezier maken, kinderinstincten beleven, fysieke regels testen - allemaal met innovatieve, hoogwaardige en veeleisende designitems die ook praktisch zijn".

De eigen denktank zorgt er ook voor dat innovatieve productideeën door interne en externe ontwerpers worden gerealiseerd en op de markt worden gebracht.

Website van Take2 Design