SteamOne

SteamOne, de marktleider in stoomstrijkers, maakt kleding en textiel zoals gordijnen, banken en tapijten glad en steriliseert deze. Alle soorten stof worden voorzichtig gladgestreken door middel van stoom zonder condensatie of watervlekken.SteamOne: marktleider voor stoom troffels

SteamOne is opgericht door twee broers die daadwerkelijk prêt-à-porter mode maken. In 1999 zagen David en Olivier Gabison voor het eerst een stoomboot op een modeshow in Amerika. Een verticaal strijkijzer dat met stoom kleren glad maakt terwijl ze praktisch aan een strijkijzer hangen. De Amerikaanse textielindustrie maakt al sinds de jaren vijftig gebruik van stoommachines, die snel en efficiënt kledingstukken strijken.

In 2003 brachten de twee broers stoomschepen uit Amerika naar een van hun Europese prêt-à-porter modeshows. De interesse in stoomstrijkers was bijna net zo groot als in modieuze creaties en daarom besloten ze om naast hun mode ook een collectie stoommachines te lanceren. Zij richtten SteamOne op - de eerste Europese fabrikant van stoomstrijkers.

In tegenstelling tot het klassieke strijkijzer maakt de SteamOne stoomstoomboot alle soorten stof, synthetisch of natuurlijk, glad, zonder condensatie en met vervelende watervlekken op kleding. Mousseline, zijde, katoen, tule, borduurwerk, kant, parels, organza, wol, tafzijde en taffeta worden net zo betrouwbaar en voorzichtig gereinigd als robuustere materialen zoals denim en dik katoen. De favoriete blouse is snel gladgestreken, maar ook de kostbare trouwjurk kan met de stoomboot worden behandeld. De hete stoom maakt niet alleen de stoffen glad, maar heeft ook een steriliserend effect. Het verwijdert onaangename geuren, mijten, bedwantsen en ziekteverwekkers en allergenen zoals huisstof, stuifmeel of dierlijk haar.

SteamOne's stoomstrijkers maken banken, kleding, gordijnen, gordijnen, textiel zoals beddengoed, kussens, tafelkleden en tapijten op betrouwbare wijze glad en steriliseren. De steamers worden professioneel gebruikt in boetieks, restaurants, hotels, theaters, theaters, operahuizen en wasserijen. De grootste merken van prêt-à-porter gebruiken SteamOne.

Website van SteamOne