Stoelcker

Zitmeubilair van Stoelcker in openbare voorzieningen, hotels en restaurants. De stijl is fascinerend, eenvoudig en tijdloos elegant met gekozen houtsoorten en materialen, design en perfectie in vorm, tijdloze esthetiek en de lange levensduur.In 1922 richtte Otto Stoelcker in Zuidwest-Duitsland een houtverwerkingsfabriek voor speelgoed op. Hij produceerde ook stoelen, die later het belangrijkste product werden. Het succes kwam snel. Al in 1927 werd een tweede fabriek gebouwd.

Na de Tweede Wereldoorlog kon het bedrijf zijn goede positie verder uitbouwen. Stoelcker produceerde premium meubilair, zoals kerkstoelen, restaurantstoelen, huisstoelen, huisstoelen, banken en barkrukken.

Tot op de dag van vandaag zijn er nog steeds zitmeubelen van Stoelcker te vinden in openbare voorzieningen, hotels en restaurants. Ze zijn goed gemaakt, eenvoudig en mooi.

Deze traditie wordt voortgezet en nieuw leven ingeblazen door Stoelcker. De stijl is fascinerend, eenvoudig en tijdloos elegant. Gekozen houtsoorten en materialen, design en perfecte vorm, tijdloze esthetiek en de lange levensduur van de producten zijn de topprioriteit van Stoelcker.

Website van Stoelcker