Fabrikant banner - Stiletto - 3840x1440
Stiletto

Stiletto

Stiletto ontwikkelt en distribueert extravagante en intelligente lampen. Alle artikelen van het merk "Stiletto" dragen benamingen die een grote creativiteit van de ontwerper suggereren, maar niet altijd op het artikel zelf.


Geen producten gevonden

Stiletto ontwikkelt en verdeelt extravagante en intelligente verlichting, bijvoorbeeld de "Glühwürmchen" (vuurvlieg), maar ook objecten met de titel "Geistesgegenstände und Geistesgegenlicht". Alle artikelen van het merk "Stiletto" dragen benamingen die een grote creativiteit van de ontwerper suggereren, maar niet altijd op het artikel zelf.

De kunstenaar en ontwerp anachronist Frank Schreiner (* 1959) studeerde Beeldcommunicatie aan de HdK Berlin en Schone Kunsten aan de Kunstakademie Düsseldorf. Daar werd hij meesterleerling van zijn professor Nam June Paik.

Frank Schreiner werkt al sinds 1981 voor zijn kunstmerk "Stiletto Studios" - dat sterk beïnvloed is door de Berlijnse metropool sinds 1981, maar met in gedachten zijn eigen stelregel: "Je hoeft geen gat te boren in iets waar er al een is".

Frank Schreiner richtte het "Design Hospital" op in 1991.

Website van Stiletto


Designers