Spiegelau - Perfecte Serveerglas serie

Spiegelau - Perfecte Serveerglas serie - Banner 3840x1440


Perfecte Serveer Glass Series voor de Bar

De Perfect Serve Glass Series van Spiegelau is ontwikkeld in samenwerking met de internationaal bekroonde bar expert Stephan Hinz. Het combineert functionaliteit en esthetiek op het hoogste niveau. De glazen uit de serie voldoen aan alle eisen van een moderne bar. Ze zijn perfect uitgebalanceerd in grootte en gewicht om perfect in de hand van experts en amateurs te liggen.

Stephan Hinz zegt: "Het maakt niet uit hoe veelzijdig de gastronomie is, de eisen van een echt goed glas blijven hetzelfde. Daarom hebben we functionaliteit gecombineerd met tijdloze elegantie. En dat zijn kwaliteiten die bij elke bar passen, ongeacht concepten of tijdelijke trends.

De tijdloos elegante Crystal glazen hebben een unieke lichtrefractie en schittering dankzij een speciaal gesneden decoratie. Tegelijkertijd zijn de glazen uiterst krasvast, duurzaam en vaatwasmachinebestendig. Voor de voorkoeling passen ze ook in een standaard vriezer.

De Perfect Serve Glass Series van Spiegelau omvat S.O.F.- en D.O.F.-glazen, longdrinkglazen in twee maten, een Coupette-glas en een cocktailglas, een proeverij en een doseerglas, evenals mengglazen in twee maten. Een startersset met een mengglas, zeef, barlepel, barlepel, maatbeker en twee Coupette glazen, cocktailglazen, longdrink glazen en S.O.F. glazen is ook verkrijgbaar.


 

Perfecte Serveer Glass Series van Spiegelau

De Perfect Serve Glass Series van Spiegelau is ontwikkeld in samenwerking met de internationaal bekroonde bar expert Stephan Hinz. Het combineert functionaliteit en esthetiek op het hoogste niveau.