String - Werken Collectie

String - Werken Collectie - Koptekst
Filter 

Kleuren  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Snaarmeubilair voor op kantoor

Met String works presenteert de Scandinavische fabrikant een collectie flexibel kantoormeubilair. Net als bij de schapklassieker zijn de mogelijkheden bijna oneindig.

Ontwerper Björn Dahlström en architect Anna von Schewen hebben zich de vraag gesteld: is het mogelijk om een kantooromgeving te creëren die net zo comfortabel en stijlvol is als het eigen appartement, dat tegelijkertijd nog steeds volledig functioneel is?
Stringplanken zijn altijd al zo veelzijdig geweest als men zou willen voor kantoormeubilair. Maar specifiek ontworpen om te werken, hebben tot nu toe nog niet in het programma van String gestaan. Met de collectie werken verandert dit feit, want dankzij Dahlström en von Schewen is er nu de veelzijdigheid van String voor het kantoor!

De String Works collectie laat niets te wensen over: van het bureau tot het vrijstaande schap, alle kantoormeubilair is vertegenwoordigd in de Works serie. Net als het originele rekkensysteem kunnen de producten prachtig en flexibel met elkaar worden gecombineerd, maar ze werken ook als individuele stukken - en niet alleen op kantoor, maar ook in de slaapkamer, de keuken of waar ooit de creatieve oplossingen worden gevraagd.

Veelzijdig flexibel &kantoormeubilair

String heeft bijzondere nadruk gelegd op de details. Het bureau is in een oogwenk in hoogte verstelbaar, zodat u zowel zittend als staand kunt werken. De plank kan net zo nuttig zijn om op de muur te plaatsen als in het midden van de kamer. De ladekast kan worden gebruikt met wielen onder het bureau, net zo goed als wanneer hij naast een stoel of op zichzelf wordt gebruikt.

Een erezaak voor het touwtje: de gebruikte materialen en de verwerking van de collectie van de werken zijn natuurlijk precies hetzelfde als bij het originele rekkensysteem. Daarom kan de Works Collection ook uitstekend worden gecombineerd met andere producten van de Zweedse fabrikant. En dat steeds weer, want flexibiliteit is het belangrijkste principe.


Designers