Fabrikanten banner - Nordic Tales - 3840x1440
Fabrikant nordic verhalen

Nordic Tales

Elk product van Nordic Tales vertelt een verhaal met zijn vorm en materiaal. Deze wordt alleen afgewerkt door de klant die hem koopt, in een bepaalde kleur, grootte en met zijn kabel en lamp.De Deense fabrikant Nordic Tales is gebaseerd op kleine en grote ideeën die in de loop der jaren deel zijn gaan uitmaken van de Scandinavische designtraditie. Het oorspronkelijke doel van de fabrikant was om een modern design bedrijf te bouwen waar ontwerper en product in harmonie met elkaar samenwerken vanaf het prototype tot aan het uiteindelijke ontwerp en in de markt.

Elk product van Nordic Tales vertelt een verhaal met zijn vorm en materiaal. Deze wordt alleen afgewerkt door de klant die hem koopt, in een bepaalde kleur, grootte en met zijn kabel en lamp. Zo ontwerpt iedere eigenaar van een Nordic Tales product zijn eigen, driedimensionale verhaal.

Nordic Tales is van mening dat uitzonderlijke designkwaliteit tot uiting komt in keukentafels of in kleine appartementen en dat zowel de ontwerper als de gebruiker hierin gespiegeld worden.

Website van Nordic Tales