Rosti Mepal - Stora CollectieDe opslag van levensmiddelen heeft een beslissende invloed op versheid en smaak. Een optimale opslag van levensmiddelen bespaart bovendien tijd en geld. Rosti Mepal, de garantieverlener voor hoogwaardige huishoudelijke producten uit kunststof, zorgt met de nieuwe collectie Stora ook voor duidelijkheid en transparantie door de opslag van levensmiddelen.

Niet afhankelijk van waar voedsel wordt opgeslagen, of het nu in de koelkast, de kast, in grote keukenladen of in grote schappen: de transparante containers met hun eveneens transparante deksels bieden ongehinderd zicht op hun inhoud - het maakt niet uit of ze van opzij, van voren of van boven of van onderen gezien worden. Ervaar alles duidelijk.

Rosti Mepal biedt de Stora boces aan in verschillende maten en vormen. De Stora boces zijn in hun afmetingen aangepast aan de "verpakkingsafmetingen" van koelkasten en keukenmeubilair.

De transparantie van de containers wordt benadrukt door de heldere vorm en het tactiele, aangename materiaal. Gekleurde sluitringen die uitmonden in een handige sluiting vormen een aantrekkelijk en karakteristiek tegengesteld punt in het ontwerp. De afdichtingsring zorgt voor een geurbesparende luchtdichte sluiting van de veelzijdige bruikbare opbergdozen, die zonder problemen in de vaatwasser kunnen worden gereinigd.

Met de productlijn Stora voldoet Rosti Mepal volledig aan het jarenlange credo van het optimaal verbinden van kwaliteit, design en functionaliteit.