Rosti Mepal - Optima

16:6


Keuken serie van Rosti Mepal

Optima is een serie keukenhulpmiddelen die hun naam te danken hebben aan hun optimale gebruik. De keukenhulpmiddelen van Rosti Mepal bieden talrijke voordelen en passen perfect in elkaar.

De Optima serie van Rosti Mepal biedt keukenhulp voor elke kooktaak: niet alleen lepels, snorharen en stampers zijn vertegenwoordigd, maar ook woklepels, skimmers en andere praktische hulpmiddelen. Een bijzonderheid: afhankelijk van het beoogde gebruik zijn de handgrepen van de Optima gereedschappen verschillend gevormd om een optimale ergonomie voor elk product te bieden.

Als expert op het gebied van keukenproducten heeft Rosti Mepal natuurlijk ook andere belangrijke eigenschappen in aanmerking genomen: dankzij hun nylon constructie zijn de keukenhulpjes hittebestendig en zacht voor pannen en potten met antiaanbaklaag. Het materiaal is natuurlijk BPA-vrij, voedselveilig en kan gemakkelijk in de vaatwasser worden gewassen. Het is nauwelijks nodig te vermelden dat de gereedschappen van de Optima serie met hun kleurcontrasterende handgrepen ook visueel perfect op elkaar aansluiten.