Rosenthal - Geen zwerfvuil verzamelen

Rosenthal - Geen zwerfvuil verzamelen


De bijzondere collectie "Do not litter" van Rosenthal omvat een serie vazen, schalen en decoratieve voorwerpen, die door hun bijzondere uiterlijk echte blikvangers vertegenwoordigen. Omdat deze collectie bestaat uit wegwerpartikelen en alledaagse voorwerpen die opnieuw geïnterpreteerd worden met behulp van hoogwaardige materialen.

Of het nu gaat om een geplette papieren zak of een open melkkarton - de bijbehorende kreukels, rimpels en details zijn perfect nagebootst op de voorwerpen uit de collectie "Geen afval". Ze worden vereeuwigd tot een echt designobject met porselein. De charme ervan ligt in het contrast tussen de misschien eenvoudige vorm van een wegwerpartikel en het hoogwaardige porselein.

De onderdelen van de collectie zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soms in verschillende glazuren en kleuren, voor een individuele selectie van het meest geschikte object. Of het nu gaat om het serveren van voedsel, als bloemenvaas of als decoratieobject - de stukken van de collectie "Do not litter" zijn veelzijdig inzetbaar.