ROK

ROK heeft als doel de wereld het beste en eenvoudigste koffiezetapparaat ter wereld te bieden.ROK wil de wereld het beste en eenvoudigste koffiezetapparaat ter wereld bieden. Al meer dan een eeuw ligt Espresso op ieders lippen - een perfecte koffie heeft twee dingen nodig: hoge druk en 90˚ water, want kokend water geeft koffie een bittere smaak.

Normale koffiezetapparaten zijn eenvoudig, maar voldoen niet aan deze twee eisen. Op basis van deze bevinding ging ROK (toen nog onder de naam Presso) op zoek naar een methode om perfecte koffie te maken, die net zo eenvoudig te gebruiken is als een gewoon koffiezetapparaat.

Na vele prototypes hadden ze een doorbraak: Tot slot, een apparaat voor uitzonderlijke koffie dat gemakkelijk te gebruiken is. ROK liet veel stijl binnenstromen, zodat het koken van de koffie bijna kan worden omschreven als een ritueel. Koffie maken met ROK is bijna als het bespelen van een muziekinstrument: uniek, artistiek en esthetisch.

ROK zet zich ook in voor de bescherming van het milieu: de machines van de Britse fabrikant zijn gemaakt van recyclebare materialen en zijn volledig vrij van elektriciteit. Al deze innovaties en principes hebben ROK diverse prijzen opgeleverd, waaronder de prestigieuze Good Design Award. Met ROK kun je niet verkeerd gaan - en met koffie is alles goed.

Website van ROK