Riedel - O Wijnglas Serie

Riedel - O Wijnglas serie 3840x1440
Filter 

Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Innovatieve glazen serie zonder steel

30 jaar geleden heeft Claus Riedel (9e generatie) een revolutie teweeggebracht in de wereld van het glas toen hij de functionaliteit van het glas boven het ontwerp plaatste en met succes zijn Vinum glascollectie op de markt bracht. Bij de O-glas serie draagt zijn kleinzoon Maximilian Riedel (11e generatie) de functionaliteit van het wijnglas nog verder door de steel en voet van het glas te verwijderen. Wat overblijft zijn elegante, eenvoudige en perfect werkende trommels waarvan de kelkvormen identiek zijn aan die van de Vinum glasserie. Gebroken stengels zijn niet langer een probleem.

Maximilian Riedel heeft met O een innovatieve en moderne glazen serie ontworpen, zonder de traditie van de firma Riedel te negeren: Bij Riedel staat het genieten van wijn op de eerste plaats, maar het bijzondere aan deze serie is, dat hij ook voor alle andere dranken uitstekend geschikt is.

O is het ideale glas voor elke dag, voor elke drank en voor elke gelegenheid. O van Riedel zijn glazen, die eenvoudig in elke vaatwasser, minibar of mini-keuken of zelfs in een picknickmand passen.

O is beschikbaar voor wijnen zoals Cabernet Merlot, Pinot/Nebbiolo, Syrah/Shiraz, Chardonnay, Viognier / Chardonnay en Riesling/Sauvignon. Extra glazen voor whisky, water, longdrinks, Martini, sterke drank en champagne zijn ook beschikbaar. In samenwerking met Coca-Cola is een speciaal glas voor frisdrank en limonade gecreëerd.