Phos

Phos' ontwerp richt zich op de essentie en is tijdloos, functioneel en helder. Met haar producten wil het bedrijf voor elke eis de beste en meest betrouwbare functionele oplossingen bieden.Phos produceert roestvrijstalen fittingen. Het concept komt voort uit de architect Andreas Winkler, die een modulair systeem voor roestvrijstalen fittingen ontwikkelde en het bedrijf in 1995. Oprichtte Geïnspireerd door architecten en ambachtslieden, werd Phos verder ontwikkeld. Sinds juli 2008 doet het bedrijf zaken onder de naam Phos Design GmbH met de directeur en partner Mario Erich Grundmann.

Phos' ontwerp richt zich op de essentie en is tijdloos, functioneel en helder. Met haar producten wil het bedrijf voor elke eis de beste en meest betrouwbare functionele oplossingen bieden. Daarom werkt het bedrijf samen met architecten, distributeurs en ambachtslieden en produceert het zijn producten uitsluitend in Duitsland.

Elke productiestap wordt met grote precisie uitgevoerd. De uiteindelijke ambachtelijke touch brengt de beste kwaliteiten van de materialen naar boven en geeft de roestvrijstalen oppervlakken een zijdezachte glans en een aangenaam gevoel. Het is het doel van Phos Design om tot de top te behoren van de bedrijven voor roestvrijstalen fittingen in termen van kwaliteit en design. Dit wordt bevestigd door talrijke internationale prijzen, waaronder de iF Design Award en de Red Dot Design Award.

Website van Phos