Pension für Produkte

Pension für Produkte is een Hamburgse onderneming die woonaccessoires aanbiedt. Het assortiment van het jonge bedrijf groeit langzaam maar gestaag. Een van de focus van de producten ligt momenteel op badkamer- en keukeninrichting."Ongebruikelijke producten zijn leuk".
(Angela Schlösser, eigenaar van "Pension für Produkte").

Pension für Produkte is een Hamburgse onderneming die woonaccessoires aanbiedt.

Het assortiment van het jonge bedrijf groeit langzaam maar gestaag. Een kerngebied van de producten ligt momenteel op het gebied van badkamer- en keukeninrichting, hoewel dit niet verkeerd begrepen mag worden als de enige focus van het bedrijf. Een gemeenschappelijk kenmerk van alle producten is kwaliteit. Het bedrijf gaat niet alleen over het creëren van decoratieve producten, maar ook over het toevoegen van een andere dimensie aan deze producten -

het creëren van beelden en nieuwe functionele aspecten, maar ook het beschrijven van een idee in een notendop. De productontwerpen zijn gemaakt door industriële ontwerpers en architecten die licentiecontracten hebben met de PfP-manager Angela Schlösser. Zowel in binnen- als buitenland zorgen branchepartners voor de productie van serieproducten of losse objecten voor Pension.

Website van Pension für Produkte


De belangrijkste ontwerpers