Peel Appeal

Het bedrijf Peel Appeal van Pfyn in Zwitserland is bekend als ontwikkelaar en producent van hoogwaardige groenteschillers. De producten van het familiebedrijf omkopen door hun veeleisende design in combinatie met de meest eenvoudige bediening.Het bedrijf Peel Appeal van Pfyn in Zwitserland is bekend als ontwikkelaar en producent van hoogwaardige groenteschillers. De producten van het familiebedrijf omkopen door hun veeleisende design in combinatie met de meest eenvoudige bediening.

Peel Appeal richt zich vooral op functionaliteit en hoge esthetische eisen van de producten; het doel is om anders te zijn dan de massa en daarmee de herkenningswaarde te waarborgen. De specialiteit van de Peel Appeal tools is het ontbrekende handvat, waardoor het hefboomeffect tot een minimum wordt beperkt. Dit maakt een directe beweging van het snijtoestel mogelijk en het schillen gaat alleen, als bij toverslag.

De kwaliteit van de Peel Appeal producten is ook terug te vinden in de talrijke onderscheidingen van het bedrijf. Onder hen zijn de Good Design Award Japan en de International Baden Würtemberg Award.

Website van Peel Appeal