OSRAM - SMART+

OSRAM - SMART+
Filter 

Kleuren  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Slimme verlichting voor thuis

SMART+ biedt slimme verlichtingsoplossingen voor uw individuele behoeften. Laat u inspireren door het intelligente en genetwerkte Smart+ LED-licht en ontdek volledig nieuwe, op maat gemaakte verlichtingsopties voor uw huis. Pas uw huis aan uw stemming aan, maak van een avond met vrienden een belevenis, gebruik licht om te ontspannen of creëer een optimale werkomgeving.

De SMART+ serie van OSRAM biedt talrijke verlichtingsobjecten, die perfect met elkaar kunnen worden gecombineerd en worden bediend met het apparaat van uw keuze. Heb volledige controle over uw LED-lampen, strips of tuinverlichting via uw smartphone, draagbare lichtschakelaar of stembedieningsapparatuur zoals Amazon Echo Plus en Apple HomeKit.

Programmeer uw licht om het als wekker te gebruiken, sla uw favoriete verlichtingsinstellingen op om ze op elk moment te activeren en pas het licht aan uw activiteit aan - van werk tot ontspanning. Geniet van licht dat perfect past bij de gelegenheid en de ruimte.

Vanuit uw huis en waar ook ter wereld kunnen SMART + producten worden gecombineerd met verlichtingsapps die draadloos communiceren met ZigBee. Dit maakt een locatie-onafhankelijke regeling van het licht mogelijk en biedt dus de grootste vrijheid.
U kunt alle basisfuncties via spraakbesturing gebruiken, maar een breder scala aan opties is toegankelijk via een slim thuissysteem en app. Zo kunnen ruimtes worden gedimd, verlicht in RGB-kleuren en continu van warm naar koud wit worden omgeschakeld.
Bovendien kan een SMART+ bewegingsmelder worden geïntegreerd, kunnen automatische verlichtingssequenties worden geprogrammeerd, meerdere lichtbronnen worden gegroepeerd, ruimten met elkaar worden verbonden en nog veel meer.

De SMART+ serie bevat ook twee draagbare lichtschakelaars waarmee u de basisfuncties - aanzetten, uitschakelen en dimmen - comfortabel vanaf de bank kunt bedienen. Hiervoor is geen smartphone of app nodig. De SMART+ serie van Osram biedt het juiste product voor elke behoefte.

Met de kits kunt u meteen aan de slag en de verlichting van uw huis aanpassen.

Als u uw slimme thuissysteem verandert, kunt u eenvoudig SMART+ producten in uw nieuwe systeem integreren.

Website van OSRAM - SMART+