• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Onze huidige levertijden

De nog steeds voortdurende verspreiding van het Coronavirus (Covid-19) vormt een grote uitdaging voor ieder van ons en werpt nog steeds vele vragen op. Hier vind je al het nieuws over Corona en de gevolgen voor onze leveringsdata.

Thilo Haas "Beste klanten,

We leven nu al een goed jaar met de pandemie en sindsdien is waarschijnlijk voor ons allemaal zowel het beroeps- als het privéleven veranderd.
Met Corona is echter ook ons hele winkelgedrag voorgoed veranderd.

Als online retailer vormen wij een centrale rol in deze verandering en zijn wij uiteraard blij over het grote aantal nieuwe klanten en bestellingen en danken wij je voor het vertrouwen. Aan de andere kant staan wij voor de uitdaging om al deze bestellingen en aanvragen te verwerken. Dit brengt ons momenteel aan onze capaciteitsgrenzen en vereist derhalve een snelle uitbreiding van ons team - wat helaas niet zo snel mogelijk is.

Toch heeft Connox de pretentie om naast hoogwaardige producten ook hoogwaardige service te bieden. Dit is altijd een uitdaging en vergt de nodige tijd voor elke individuele aanvraag. Wees er daarom zeker van: onze klantendienst geeft alles en zal je verzoek beantwoorden - ook al duurt het wat langer.

Een andere kwestie die nu in de media wordt vermeld, zijn de moeilijkheden in de bevoorradingsketen. De leveringsdata die ons worden meegedeeld, worden door de huidige situatie steeds minder betrouwbaar. Niettemin, wees gerust: wij lezen je berichten, wij vergeten je niet en wij zullen jouw design-favorieten zo snel mogelijk leveren!

Heb vertrouwen en begrip dat het momenteel soms wat langer duurt dan zou moeten. We hebben al 15 jaar passie voor wat we doen en dat is niet veranderd. Dank je voor je geduld - Blijf gezond!"

  • Thilo Haas, Connox oprichter en algemeen directeur

PS: Wat vind je ervan om deel uit te maken van ons team? Hier vind je onze vacatures

Actuele informatie over mogelijke vertragingen in de levering

In principe geldt het volgende: De verwachte leveringsdata die op de productpagina's worden vermeld, zijn de meegedeelde, niet gegarandeerde , leveringsdata die door de fabrikant zijn meegedeeld. Als gevolg van het toegenomen ordervolume en de productieproblemen in verband met corona kunnen vertragingen optreden. Wij houden je per e-mail op de hoogte van de actuele status van je bestelling.

Let op: Ons magazijn bevindt zich in Hannover. Als gevolg van de huidige weersomstandigheden in Noord-Duitsland kan de levering met enkele dagen worden vertraagd, omdat de leveranciers van de verzendingsdiensten niet in staat zijn de goederen zoals gewoonlijk te leveren en op te halen. Wij vragen om je begrip en zullen je hier op de hoogte brengen zodra de situatie weer normaal is - wees voorzichtig.

Onze maatregelen om het coronavirus in te dammen

  • Meetings waarvoor de minimumafstand niet kan worden aangehouden, worden uitsluitend digitaal gehouden
  • Strikt gescheiden ploegensysteem in het logistieke magazijn om het risico voor de werknemers zo klein mogelijk te houden
  • Hygiënemaatregelen zijn aangescherpt, naleving wordt consequent gecontroleerd
  • De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het Robert Koch Instituut bevestigen dat het virus niet lang op oppervlakken zoals metaal en plastic blijft zitten. Het heeft kleine druppels (aerosolen) nodig voor de overdracht. In dit opzicht is er geen reden om bezorgd te zijn over contact met de levering.

Actuele informatie van onze verzenddienstverleners

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons serviceteam .

Blijf gezond!

Het Connox Team