Vorst ProduktHet Embleem van het vorstprodukt

Ontwerper Martina Carpelan maakte zondag voor Frost Produkt. Frost Produkt is een jong Noors productontwerpbureau gevestigd in Oslo, dat zowel zelf ontworpen producten als adviesdiensten aanbiedt. Het kantoor werd in 2002 opgericht door de twee broers Jann en Sondre Frost en bestaat vandaag de dag uit vijf mensen die allemaal bezig zijn met ontwerpen in een oude stal aan de rand van de stad.

Frost Produkt's vermogen om conceptuele, functionele en technische oplossingen te combineren heeft hen ertoe gebracht om met een grote verscheidenheid aan ontwerpgerelateerde projecten te werken. In de interieurprojectscene hebben ze producten gemaakt zoals Moose Mat, Shoe Shelf en Posta. Verder hebben ze oplossingen ontwikkeld voor het openbaar vervoer, zoals de Smart Bike, de Oslo gratis openbare fiets en de gelijkaardige Bicing voor de stad Barcelona.

Ze hebben industriële installaties voor Tomra en sportuitrustingen voor toonaangevende Scandinavische spelers zoals Alta Bike, Extrem, Bula en Kari Traa ontwikkeld. In samenwerking met Camille Norment en Knut Åsdam hebben ze ook hun bereik uitgebreid naar installaties van kunst. Frost Produkt ontving onlangs de Wallpaper* Award 2010 voor een home ware serie die samen met Stokke Austad is ontworpen.

Website van Vorst Produkt


Merken