Normann Kopenhagen - Touw

Normann Kopenhagen - Touw Modulaire Sofa


Gebogen Sofa Module Serie

De modulaire touwbankenserie van Normann Copenhagen is een serie modules ontworpen door Hans Hornemann. De modulaire bank biedt een hoge mate van comfort en is zowel veelzijdig als uitbreidbaar.

Klassiek leidingwerk en kleine houten voetjes

Het ontwerp van de bankmodules is eenvoudig gehouden. Het enige detail is de verfijnde pipping die de rand van het meubilair markeert en de elegante uitstraling ervan versterkt. De vorm wordt gekenmerkt door royale en uitnodigende rondingen die een ontspannen omgeving creëren. De bank is voorzien van een frame en rust op lage, zwart gelakte houten poten, die de bank iets van de vloer optillen en het totaalbeeld lichter maken.

Modules in verschillende dieptes en breedtes

Naast de hoekbank voor het hele gezin is er ook een compacte tweezitter beschikbaar die kan worden aangevuld met 12 touwmodules, krukken en extra vulling voor rug en nek. Voor de zitmodules kunnen verschillende dieptes en breedtes worden gekozen, waardoor het mogelijk is om het meubilair aan te passen aan verschillende behoeften en ruimtelijke situaties. Voor de bekleding zijn drie verschillende stoffen en leer in verschillende kleuren verkrijgbaar.