Normandische kopenhagen - Touw

Normann Kopenhagen - Touw Modulaire Sofa


Gebogen bankmodule serie

De Rope Modular Sofa van Normann Copenhagen is een serie bankmodules ontworpen door Hans Toft Hornemann. De modulaire bank biedt een hoge mate van zitcomfort en kan tegelijkertijd flexibel worden ontworpen en uitgebreid.

Klassieke koordeinden en kleine houten voetjes

Het ontwerp van de bankmodules is tot een minimum gereduceerd, maar het boeit met een verfijnd detail. Klassieke koordjes benadrukken de randen van de bank op een discrete en elegante manier. De vorm overtuigt met royale rondingen, die uitnodigen om te blijven hangen en te ontspannen. Er is geen frame meer nodig en de zitting van de bank reikt tot aan de vloer. Alleen kleine, zwart gelakte houten voetjes tillen de constructie een beetje van de vloer. Dit geeft de bank een zekere lichtheid.

Modules in verschillende dieptes en breedtes

Zowel de hoekbank voor de hele familie als een compacte tweezitter kunnen worden ontworpen met de 12 Touwmodules, krukken en extra kussens voor rug en nek. De zitmodules zijn ook verkrijgbaar in verschillende dieptes en zitbreedtes om zich optimaal aan te passen aan de behoeften en ruimtesituaties. Alle modules zijn verkrijgbaar in drie verschillende textielhoezen of met een lederen bekleding in elke kleur.