Normann kopenhagen - Tableau

Normann Kopenhagen - Tableau


Stijlvolle tafelaccessoires

De Tableau-reeks van Normann Copenhagen omvat Tafelkleden , servetten en kaarsen met artistiek vormgegeven printmotieven, die ondanks hun enigszins speelse uitstraling onopvallend op de gedekte tafel in elkaar overgaan. De stijlvolle tafelaccessoires zijn ontworpen door het creatieve bureau Femmes Régionales.

Gasten en gastheren genieten van de smaakvolle decoratie-elementen, die ook perfect zijn als kleine cadeautjes voor dineravonden met vrienden en familie. De items van de Tableau Tableau-serie zijn liefdevol gerangschikt en verrijken elke tafel en zorgen bovendien voor een huiselijke sfeer.

"De kunst van het dekken van een tafel was vroeger een zeer gewaardeerde vaardigheid die liet zien dat men een opleiding had en tijd nodig had om een heel bijzondere sfeer voor de gasten te creëren. Het is een soort zorg en rust die in ons hectische, gedigitaliseerde dagelijkse leven snel vergeten wordt" , legt Femmes Régionales uit, in de hoop dat Tableau de geneugten van het tafeldekken doet herleven.


Designers