Normann Kopenhagen - Table Tableau

Normann Kopenhagen - Table Tableau


Stijlvolle tafel accessoires

De Table Table Tableau-serie van Femmes Régionales voor Normann Copenhagen omvat tafelkleden, servetten en kaarsen met uitgekiende motieven die, ondanks hun licht speelse uiterlijk, discreet in elk interieur passen. De stijlvol vormgegeven tafelaccessoires zijn afkomstig van het creatieve bureau Femmes Régionales.

Gasten en gastheren zullen de smaakvolle decoratieve elementen waarderen, die ook het perfecte geschenk kunnen zijn bij het bijwonen van een diner met vrienden en familie. De items uit de Table Table Tableau-serie zijn liefdevol gerangschikt en versterken elk tafellandschap en creëren een huiselijke sfeer.

"De mogelijkheid om een mooie tafel te dekken was vroeger een hoog aangeschreven deugd. Het was een teken van verfijning en gaf aan dat men tijd had geïnvesteerd in het creëren van een speciale omgeving voor de gasten. Een niveau van zorg en onderdompeling dat lijkt achtergelaten te zijn in de drukke, gedigitaliseerde manier van leven van vandaag", zegt Femmes Régionales, die hopen dat Table Table Tableau mensen zal inspireren om de vreugde van het tafeltje opnieuw te ontdekken.


Designers