Normann Kopenhagen - Aas

Normann Kopenhagen - Aas Collectie


Verplaatsbaar meubilair in luxe uitvoering

De innovatieve lounge collectie Ace combineert het principe van plat verpakte meubelen met het concept van luxe gestoffeerde meubelen met een expressief design dat geïnspireerd is op de urban lifestyle.

Meubilair voor stedelijke nomaden

Voor het ontwerp van Ace werd de Deense ontwerper Hans Hornemann geïnspireerd door zijn leven in Kopenhagen. Met de jongere stadsbewoner in gedachten, die een hoge kwaliteit en esthetiek, maar ook flexibiliteit en prijsstelling waardeert, heeft Hans Hornemann een serie meubels ontworpen, waarin alle parameters zorgvuldig zijn doordacht.
De meubels van de Ace-serie kunnen worden gedemonteerd en daardoor ruimtebesparend en probleemloos worden vervoerd. Een nuttige functie voor stedelijke nomaden.

"Ik wilde het vervoerbare meubelconcept uitdagen en een andere betekenis geven. Mijn doel was om een aantrekkelijk gestoffeerd meubilair van hoge kwaliteit te maken en het beste van het principe van verplaatsbaar meubilair te integreren. Een meubelstuk voor een geweldige prijs, u hoeft niet wekenlang te wachten. Een meubelstuk waar je op het eerste gezicht verliefd op wordt en dat je mee naar huis kunt nemen", aldus ontwerper Hans Hornemann.

Voorgevormd multiplex, schuim en speciale enkelvoudige artikelen

Een gewatteerde loungemeubels om te gaan klinkt ongewoon. Voor Hans Hornemann was het belangrijk dat de functie geen invloed zou hebben op het ontwerp. Aas is gemaakt van voorgevormd multiplex en bedekt met schuim voor optimaal comfort. Om dit ambitieuze project te realiseren heeft Normann Copenhagen extra speciale productiegereedschappen, fittingen, schroeven, voeten en textiel ontwikkeld.