Muuto - De stippen

Muuto - "The Dots" - Header
Filter 

Kleuren  
sorteren: Populariteit  


Het Noorse ontwerpbureau Tveit &Tornøe bestond van 2006 tot 2010.. Het duo kreeg al in 2007 de aandacht toen ze in hun thuisland als "Talenten van het jaar" werden geëerd voor hun creativiteit.
Het beste voorbeeld van hun originele werk is het ontwerp van "The Dots".

De familie van verschillende maten muurhaak is een verrijking voor elke gang, keuken of slaapkamerwand. De opstelling van "Dots" hangt af van uw creativiteit en zal er zeker individueel uitzien.

De vorm van de stippen doet ons denken aan een deurknop of een ladegreep. De zachte afgeronde houten voorwerpen worden direct op de muur geplaatst met hun ronde hals en het brede hoofd voorkomt dat de kleding van hen valt. Zo garanderen de stippen een veilige en stijlvolle grip van de kleding, tassen en accessoires te allen tijde, ongeacht de grootte van de kleding, tassen en accessoires.

De stippen zien er uitzonderlijk uit in individueel ontworpen ensembles aan de muur, of ze nu groot, middelgroot of klein zijn. De wandhaakjes zijn afzonderlijk verkrijgbaar of in de set van 5 stuks van hoogwaardig geolied eikenhout of gelakt essenhout.

De ontwerpers adviseren om de haken van tijd tot tijd los te maken van de lading kleding om zo van hun vorm en het materiaal te kunnen genieten.


Designers