• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Menu - Nieuwe Norm

Menu - Nieuwe Norm Series Banner
Filter 

Kleuren  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Tafelgerei per menu: Nieuwe Normserie om te mengen en te matchen

Mooie vormen en een uitstekende bruikbaarheid: New Norm zet nieuwe maatstaven voor tijdloos Scandinavisch design!

New Norm is een productreeks van de Deense fabrikant Menu. De architecten en ontwerpers Jonas Bjerre-Poulsen en Kasper Rønn van Norm Architecten zijn verantwoordelijk voor de New Norm producten. Hun producten worden gekenmerkt door mooie vormen en een uitstekend gebruik.

De New Norm serie by Menu beschikt over een breed scala aan verschillende producten, waaronder: een carving set, zout- en pepermolens, kommen, theepotten en thermobekers. Toch hebben alle New Norm producten een eenvoudig ontwerp en een hoge functionaliteit gemeen.

Voor Jonas Bjerre-Poulsen Š &Kasper Rønn beantwoordt een goed ontwerp aan de werkelijke eisen van de gebruikers zonder de sensuele aspecten te verwaarlozen. Een klassieke, herkenbare vorm gecombineerd met een nieuwe, originele twist die de aandacht trekt. Een verrassend, klein detail of het gebruik van een nieuw materiaal creëert de wens om een product aan te raken, te ruiken of te genieten van het geluid wanneer het op tafel wordt gelegd.

Nieuwe Norm producten brengen functie en schoonheid samen, voegen het bijzondere aspect van tijdloosheid en ziel toe en zetten nieuwe maatstaven voor tijdloos Scandinavisch design.