Menu Design stellt hochwertige und innovative Produkte mit skandinavischem Ontwerp haar. Artikel, wie der Afterroom Stuhl oder die Bottle Salz- und Pfeffermühle, sind wahre Bestseller.
Menu Ontwerp logo vanaf najaar 2013

Menu

Het merk Menu staat voor innovatieve producten die onbuigzaam zijn in kwaliteit. De ontwikkeling en de vormgeving van de producten zijn diepgeworteld in de Scandinavische designtraditie.

Filter 

Kleuren  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


De filosofie van Menu is eenvoudig. We willen de wereld beter, minder gecompliceerd, een beetje mooier maken om wakker te worden. In samenwerking met supergetalenteerde ontwerpers maken we objecten om nu en voor altijd te koesteren..... en voor altijd.

Wij werken met enkele van de meest opwindende en gedreven creatieve mensen uit de wereld van architectuur en design om design van hoge kwaliteit te produceren met een heldere Scandinavische uitstraling.

Bij Menu zijn we geobsedeerd door slimme oplossingen voor modern wonen. Wij willen mooie objecten maken voor dagelijks gebruik, of het nu gaat om een onmisbaar keukengerei, een slimme zwevende plank of een mooie vaas die de finishing touch geeft aan uw leefruimte.

Waar we kunnen werken we lokaal met ambachtslieden over de hele wereld, waarbij we de vaardigheden behouden en tegelijkertijd het beste moderne design creëren.

Website van Menu


Designers