Magisso - Zelfkoelende keramiek collectie

Magisso - Zelfkoelende Kollektion - Banner


De keramiek van de Self Cooling Collection van Magisso overtuigt met een zelfkoelende functie en moderne uitstraling. De collectie omvat verschillende, zwarte keramiek van Simon Stevens. Natuurlijke koelsystemen voor dranken en maaltijden.

Zelfkoelende functie

Houd het serviesgoed gewoon een minuutje onder koud water en het keramiek - glazen, schalen of kopjes - blijft tot vier uur koud. Met een temperatuur, 40% lager dan de omgeving, zal de Magisso keramiek hun inhoud koelen. Een verfrissende biertje, ijs of een knapperige salade blijft een tijdje koud in de zelfkoelende kommen en glazen uit de collectie. Grotere koelboxen of ijsblokjes die de dranken water geven, kunnen in de (ijs)box blijven zitten.

Gemakkelijk te etiketteren

Alle gerechten uit de collectie zijn gemakkelijk te individualiseren met krijt, omdat ze gemaakt zijn van zwart keramiek. Dips, sauzen, salade of deinks - schrijf er gewoon op wat er in zit.

Witte letters op een zwarte achtergrond zien er nobel uit en zijn praktisch. Namen, charmante zinnen of kleine motieven versieren de gerechten. Dit is praktisch voor BBQ feesten, verjaardagen en andere evenementen.

Bekroond ontwerp

De Cool-ID mokken werden in 2013 onderscheiden met de Red Dot Award - dit is een gerenommeerde designprijs. De overtuigende functie en het bijzondere uiterlijk was doorslaggevend voor de jury, die de bekers van Simon Stevens met het keurmerk heeft geëerd.


 

Zelfkoelende keramiek collectie van Magisso

De zelfkoelende keramiek van Magisso met hun elegante uitstraling wordt in het dagelijks leven gepresenteerd. De praktische schotel voor elke dag moet gewoon met koud water worden doordrenkt - dan koelen de vaten enkele uren lang betrouwbaar. Perfect voor de zomer, barbecues, feesten en andere gelegenheden.